top of page
Keresés
  • Szerző képeanre wedding

Cinti + Bálint | 2020.08.16. | Pannonhalma, Győrújbarát

Frissítve: 2021. máj. 6.

Cintivel és Bálinttal egy jegyesfotózással kezdtük az ismerkedést, ahol már egyből látszott rajtuk az összhang és az is, hogy mennyire szeretik egymást. Egy fotós számára mindig öröm és könnyedség, amikor ilyen párokat kell fotóznia/videóznia.


A jegyesfotózást követően nemsokára elérkezett az esküvő napja is. Szerencsére az időjárás kedvezett nekünk. A templomi ceremóniát Pannonhalmán az Apátságban tartották, ahol a szép szertartást követően Győrújbarátra a Panoráma Birtokra utaztunk. Itt volt a polgári szertartás és a lakodalom is. Cintiből és Bálintból végig a nyugodtság, kedvesség és a harmónia sugárzott.


Nagy meglepetés volt számunkra, amikor megláttuk Lengyel Józsit és csapatát egy fantasztikus süteményes pult megépítése közben. Azt hiszem senkinek nem kell bemutatnunk a Torta és Karamell by Lengyel József -et. A látvány és az ízek is kárpótolták az egész napos munkát. :)


A nap folyamán Zsebedics Zsolt volt a vőfély, aki igazán szimpatikus volt mindannyiunk számára és nagyon figyelmes volt velünk szemben is.

A zenét és a jó hangulatot Tóth Ferenc/Fecó biztosította.


A kreatív fotózást egy külön napra tettük, amikor is ellátogattunk Székesfehérvárra a Bory várhoz. Cinti is Bálint ugyan olyan kedvesek, jókedvűek és szerelmesek voltak, mint előtte csak immáron házastársakként álltak a fényképezőgép elé. Köszönjük, hogy részesei lehettünk a nagy napotoknak! :)


Templomi szertartás: Pannonhalmi Apátság

Polgári szertartás: Panoráma Birtok

Lakodalom: Panoráma Birtok

Vőfély: Zsebedics Zsolt

Zene: Tóth Ferenc/Fecó

Néhány kép a kreatív fotózásról:


Az elkészült film:




És néhány werk:



142 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page